Wat & hoe coaching

1. Wat heb je aan een coach?
2. Wat doet een coach (niet)?
3. Hoe telecoaching werkt

2 . Wat doet een coach (niet)?
In de coachingsessies ben ik je klankbord, luis-in-pels, trainer, nar en intieme vertrouweling. Ik ga met je aan de slag om:
• te focussen op wat je concreet wilt bereiken
• uit te vissen wat je daarvoor wilt doen - en dat dan ook doen
• vol te houden als het lastig wordt. En dat wordt het! Anders was je hier nu niet.

Het kwispelspoor: nog meer jij
Ik ben een groot pleitbezorger van doen waar je goed in bent en plezier in hebt. Mij span je niet voor je karretje met leerdoelen die wel goed zijn voor de business of voor je CV, maar waar jij niet van gaat kwispelen. Niet toevallig is het mijn grote talent om waar te nemen wat jou wél doet kwispelen. Om te weten wanneer jij nog meer jij bent. Zodat je nog meer van je waarde in de wereld zet.

Ruig met respect
Denk je dat dat een en al leuk en gezellig wordt? Dan moet ik je waarschuwen. In mijn coaching gaat het er, met alle respect, af en toe behoorlijk ruig aan toe. Waarom? Het kwispelspoor is wat de meeste mensen pas durven volgen nádat ze een hartinfarct of burn-out hebben gehad. En dat is niet voor niks.

Afspraken vooraf
In het kennismakingsgesprek bepalen we het samen de doelen en thema's van de coaching. We stemmen af wat we van elkaar mogen verwachten. Daarover maken we vooraf afspraken. In het hele traject houden we bij waar we staan ten opzichte van je oorspronkelijke doelen.

Boek nu een gratis proefsessie en ervaar hoe telefooncoaching werkt.


^  naar boven