Test jouw flow

0. Alle tests & tools
1. Hoe coachbaar ben jij?
2. Test mij: gratis proefsessie
3. Knetterdruk of ADHD? Doe de test 
4. Test jouw flow


De Petra Megens Telecoaching Flowtest©
Csikszentmihályi, de geluksprofessor, heeft ontdekt dat wij mensen het gelukkigst zijn als we helemaal opgaan in een spannende, moeilijke activiteit waar we van genieten. De piekervaring die dat geeft, noemen we flow. En het mooie is: om flow te ervaren, hoef je niet op vakantie te gaan of te bungeejumpen. Integendeel. Want flow ervaar je het vaakst en het snelst… op je werk! Als dat geen goed nieuws is. Een verstandig mens wil onmiddellijk weten:

Hoe kom je in een productieve flow?
Kortgezegd: als je uitdagingen in balans zijn met je capaciteiten. Is die balans zoek, dan ontstaat er wrijving en frustratie. Maar hoe krijg je daar zicht op? Waar zit de zwakke plek? Waar zit de ongebruikte kracht? In welk talent word je overvraagd, in welk word je ondergewaardeerd? Waar zit de frictie, waar zit de flow? Met de Flowtest© breng je het allemaal precies in kaart. De test is door mij persoonlijk ontwikkeld. Hij is gebaseerd op de theorieën van de ontwikkelingspsychologen Howard Gardner en Kazimierz Dabrovski.

Word nieuwsbriefabonnee en ontvang de Flowtest© gratis
Vul hieronder je naam en mailadres in. Je ontvangt dan de laatste nieuwsbrief met tips en tools voor flow op het werk. De uitgebreide Flowtest© krijg je er direct bij. Helemaal voor niets!
Naam: Mailadres:
Ben je al abonnee?
Had je al een abonnement, maar ben je de test kwijt of vergeten? Stuur me een mailtje en je krijgt hem nogmaals van me.