Knetterdruk of ADHD? Doe de test 

0. Alle tests & tools
1. Hoe coachbaar ben jij?
2. Test mij: gratis proefsessie
3. Knetterdruk of ADHD? Doe de test 
4. Test jouw flow


Hoe knetterdruk ben jij?
Als je goed om je heen kijkt, zie je dat heel de wereld ADHD heeft. Of toch iets dat er sterk op lijkt. Mensen rennen rond met hun smarphone in de hand, kind onder de ene arm en laptop onder de andere, met te veel afspraken in de agenda, te veel plannen in het hoofd en te weinig tijd om alles gedaan te krijgen. Oeff!

Extreme drukte: basiskenmerk van onze maatschappij
Voel jij je ook zo ‘knetterdruk’? Je bent niet de enige. Extreme drukte is een basiskenmerk van onze maatschappij geworden. Dat komt voornamelijk door de communicatietechnologie, waarin plaats en tijd geen belemmering meer zijn. Nu kan je altijd en overal met iedereen informatie uitwisselen. En het gekke is: nu het kan, lijkt het opeens alsof het moet.

Denk niet dat jij gek bent
Als jij nergens last van hebt, des te beter. Maar als de knetterdrukte je uit de oren komt, denk dan niet dat jij gek bent. En denk vooral niet dat je ADHD hebt gekregen. Als je dat als kind niet had, dan kun je het later in je leven niet meer krijgen.
De Knetterdruktest bestaat uit veertien uitspraken. Print de test uit en omcirkel de uitspraken die tegenwoordig, meer dan vroeger, op jou van toepassing zijn. Kernpunt is: tegenwoordig meer dan vroeger. Bereken dan je score.

>>naar de test>>

Scoor je op veel uitspraken hoog én deed je dat altijd al, niet alleen de laatste tijd? Dan wil je misschien meer weten over ADHD

^  naar boven