Proefsessie

0. Alle tests & tools
1. Hoe coachbaar ben jij?
2. Test mij: gratis proefsessie
3. Knetterdruk of ADHD? Doe de test 
4. Test jouw flow


Test mij
Twijfel je of mijn coaching is wat je nodig hebt? Wil je weten hoe mijn aanpak en visie in de praktijk zijn? Wil je ervaren hoe dat eigenlijk werkt, coachen over de telefoon? Of heb je dit alles al in beeld, en wil je alleen nog weten of het klikt?
Test mij. In de proefsessie. Die is helemaal gratis.

Doel van de proefsessie
De proefsessie is bedoeld om te zien of we kunnen samenwerken. En vooral of we dat wel willen. Mijn criterium is dat we allebei plezier hebben in samenwerken. Want alleen dan geven wij het beste van onszelf. Inderdaad, ook ik gebruik de proefsessie als een test. Ziet een van ons er geen heil in, dan gaat het niet door.

Huiswerk vooraf
Voordat we de proefsessie inplannen, lees ik graag via de mail jouw antwoord op deze vier vragen:
1. Wat gaat goed?
2. Wat kan beter?
3. Wat kan een coach daaraan bijdragen?
4. Waarom zou ik, Petra Megens, die coach moeten zijn?
Als je dat gedaan hebt, doe je de test: hoe coachbaar ben jij?

Foto
Tenslotte, maar alleen als jij dat wilt, stuur je mij een foto van jezelf. Als ik je foto zie, kan ik nog beter contact met je maken. En mijn intuïtie kan nog beter haar werk doen. Maar nogmaals: alleen als jij dat wilt.

Onderwerpen
In de proefsessie bespreken we jouw leerdoelen. Welke thema's er spelen in jouw leven en werk. Welke visie ieder van ons daarop heeft. En welke aanpak we willen kiezen. Worden we daar allebei vrolijk van, dan besluiten we of we een coachtraject met elkaar willen aangaan. Ook als je werkgever betaalt: jij bepaalt. Jij bent mijn opdrachtgever.

Maak een afspraak
Mail of bel mij voor een afspraak. Proefsessies kan ik meestal op vrij korte termijn inplannen. Je hoeft dus niet lang te wachten. In de tussentijd kun je meer lezen over de kenmerken en voordelen van telefooncoaching.


^  naar boven